Джемі ЧунгJamie Chung

Джемі Чунг / Jamie Chung
Народилася 10 квітня 1983; Сан-Франциско, Каліфорнія, США
Зріст: 165 см
100%
3
0%
0

Фільмографія Джемі Чунг

Поганці (2021) ... Violet
Бетмен: Душа дракона (2021) ... актриса
Країна Лавкрафта (2020) ... Ji-Ah
Небезпечна брехня (2020) ... актриса
Аквафіна — Нора з Квінса (2020) ... Young Grandma
Steve Aoki Feat. BTS: Waste It on Me (2018) ... актриса
Big Chibi 6: The Shorts (2018) ... Go Go
1985 (2018) ... Carly
Ctrl (2018) ... Simone Burke
Місто героїв (2017) ... GoGo Tomago

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джемі Чунг. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джемі Чунг

Написати коментар...
Написати коментар...