Тейона ПаррісTeyonah Parris

Тейона Парріс / Teyonah Parris
Народилася 22 вересня 1987; Річленд, Вашингтон, США
Зріст: 165 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Тейони Парріс

Капітан Марвел 2 (2022) ... Monica Rambeau
Ванда/Віжн (2021) ... Monica Rambeau
Кендімен (2021) ... Brianna Cartwright
Фотографія (2020) ... Asia
В упор (2019) ... Taryn
Якщо Біл-стріт могла б заговорити (2018) ... Ernestine Rivers
Murder (2018) ... Det. Ayana Lake
The Miki Howard Story (2016) ... Miki, продюсер
Чирак (2015) ... Lysistrata

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Тейони Парріс. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Тейони Парріс

Написати коментар...
Написати коментар...