«Марвели»: перший погляд на головну лиходійку нового блокбастера від Marvel Studios

6 червня 2023,  20:23 | Новини фільмів

У своєму другому сольнику «Марвели» супергероїня Капітан Марвел та її союзниці зіштовхнуться з новою небезпечною загрозою, яку втілить акторка Заві Ештон.

Події кінокоміксу «Марвели» будуть розгортатися після подій блокбастера «Месники: Завершення» та серіалів «Ванда/Віжн» і «Міз Марвел», які показали, як Моніка Рамбо, донька найкращої подруги Капітана Марвел, та Камала Хан, дівчина-підліток із Джерсі, отримали свої суперсили. Їм доведеться навчитися працювати разом, щоб врятувати Землю (і, можливо, всесвіт) від лиходійки на ім'я Дар-Бенн.

Дар-Бенн, яку втілить Заві Ештон, є воїном-крі, тож другий сольник Капітана Марвел продовжить історію протистояння Керол Денверс з расою крі. Як розкриває новий кадр, Дар-Бенн володіє молотом Ронана Обвинувача, радикального фанатика, якого перемогли Вартові Галактики у своєму першому фільмі.

Поки це всі деталі, що відомі нам про Дар-Бенн, адже у Marvel Studios полюбляють секретність, проте є одна цікава деталь про Заві Ештон у реальному житті вона нещодавно народила дитину від Тома Гіддлстона, який у всесвіті MCU втілює Локі.

У ролі Керол Денверс/Капітана Марвел, однієї з наймогутніших супергероїв MCU, на великі екрани повернеться Брі Ларсон, яку зараз можна побачити в екшені «Форсаж 10». Тим часом Моніку Рамбо та Камалу Хан знову зіграють Тейона Парріс та Іман Веллані. Компанію їм складе Нік Ф'юрі у втіленні Семюела Л. Джексона.

Українська прем'єра супергеройського блокбастера «Марвели», режисеркою якого виступає Ніа ДаКоста, відбудеться 9 листопада.

974 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: