Оновлення, в яких згадується Еббі Джейкобсон

21 вересня 2017,  16:48 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Як і «Лего. Фільм: Бетмен» мультфільм «Лего. Ніндзяго. Фільм» отримав закулісне відео, де замість акторів про його створення розповідають самі фігурки LEGO, ніби вони по-справжньому грали свої ролі. Гармадон (Джастін Теру) був дуже розчарований дізнатися, що є не головним героєм цієї історії, яка повідає про його сина Ллойде (Дейв Франко) і його друзів-ніндзя. А Нія (Еббі Джейкобсон) розкрила, що її спочатку запрошували зіграти Чудо-жінку, але виникли проблеми з графіком.

Познайомитися з цими веселими героями ближче ви можете в українських кінотеатрах з сьогоднішнього дня.

28 серпня 2017,  14:25 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні нового навчального року мультфільм «Лего. Ніндзяго. Фільм» вирішив надихнути школярів бути як ніндзя. І в його новому промо-ролику ніндзя Нія (Еббі Джейкобсон) розповідає, що необхідно мати в шафці справжньому воїну, поки жахливий Гармадон (Джастін Теру) нападає на місто. Наприклад, маску ніндзя, камуфляжний грим, суші, таємний прохід у своє лігво і фото надихаючих тебе героїв — в її випадку це Диво-жінка та Жінка-кішка.

Закулісне відео, в якому Джекі Чан показує, як ставив трюки для «Лего. Ніндзяго. Фільм», дивіться тут. У кіно з 22 вересня.