Джекі ЧанJackie Chan

Джекі Чан / Jackie Chan
Повне ім'я: Kong-sang Chan
Народився 7 квітня 1954
Зріст: 174 см
95%
18
5%
1

Фільмографія Джекі Чана

Авангард (2020) ... Tang Huating
Сищик династії Мін (2020) ... продюсер (продюсер)
Мій щоденник (2020) ... режисер, продюсер, сценарист
Проект Ікс (2020) ... Luo Feng, продюсер
Таємниця печатки дракона (2019) ... мастер, продюсер
Лицар тіней: Між інь і ян (2019) ... Pu Songling

Біографія Джекі Чана

Джекі Чан з'явився на світ 7 квітня 1954 року, вагою 5 кілограм(!) 400 грам. Чан Кін Сан – саме таке ім'я одержав він при народженні, що означає «Чан, породжений у Гонконгу». Його батьки були дуже бідними людьми, тому думали продати дитину акушерові-англійцеві, що приймав пологи за 1500 гонконгських доларів – усього 26 американських. Але батько вчасно одумався й Джекі залишився в родині.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джекі Чана. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джекі Чана

Смотреть 8 предыдущих комментариев
redder

19 серпня 2010, 18:17

Это киносайт. Это не домашний адрес Джеки Чана. Его здесь никогда не было и никогда не будет. Поэтому ты не можешь поговорить с ним.
0 / 0 
redder

19 серпня 2010, 18:46

Смешно.
0 / 0 
redder

19 серпня 2010, 18:55

Никак. Зачем?
0 / 0 
redder

19 серпня 2010, 19:07

Спасибо огромное за совет, дружище. Мы-то тут все понятия не имеем, как поступать. Днями думаем, ночами думаем - никак сообразить не можем. А ты раз - и все мгновенно разрулил. Еще раз спасибо.
0 / 0 
redder

19 серпня 2010, 19:13

Мне нравится глумиться над дурачками. И это - грамотно писать научись.
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...