Оновлення, в яких згадується Елізабет Дебікі

10 травня 2019,  18:06 | Оновлення

Картина «Віта і Вірджинія» обзавелася українським трейлером. Головні ролі у фільмі виконали Елізабет Дебікі та Джемма Артертон. Фільм зняла Чанія БаттонПалає, палає, палає»).

У фільмі описується історія яскравого роману між двома заміжніми письменницями, Вірджинією Вулф та Вітою Секвілл-Вест. У 1920-х роках у Лондоні Віта надихає Вірджинію на створення нового роману, принагідно закохуючись та долаючи соціальні норми.

Фільм «Віта і Вірджинія» у прокаті з 6 червня.

18 червня 2018,  15:23 | Оновлення

Представляємо перший український трейлер «Вдови» від режисера Стіва МакКуїна.

Сюжет заснований на однойменному британському міні-серіалі 1983 року та присвячений історії пограбування у Чикаго, в ході якого всі четверо озброєних злочинців були вбиті. Під тиском поліції та банди гангстерів, вдови злодіїв вирішують самі закінчити справу своїх чоловіків, завершивши замість них пограбування. Коли обставини загострюються, Вероніка (Віола Девіс), Еліс (Елізабет Дебікі), Лінда (Мішель Родрігес) і Белль (Синтія Еріво) беруть долю у свої руки та вирішують створити собі майбутнє на власних умовах.

Українська прем'єра фільму «Вдови» відбудеться 15 листопада.

24 квітня 2017,  15:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

До прем'єри найочікуванішого супергеройського екшену року «Вартові Галактики 2» залишилося усього 10 днів, про що нагадує крутий український анімований постер з Зоряним лордом (Кріс Претт), Гаморою (Зої Салдана), малюком Грутом (Він Дизель), Ракетою (Бредлі Купер), Драксом (Дейв Батіста), Небулою (Карен Гіллан), Йонду (Майкл Рукер), Богомолом (Пом Клемент'єфф) і Айєшою (Елізабет Дебікі).

Пісню з офіційного саундтреку «Вартових Галактики 2», написану для сиквела режисером Джеймсом Ганном, у виконанні Девіда Хассельхоффа слухаємо тут.