Рецензії, в яких згадується Джош Гад

21 червня 2020,  00:45 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Перша книга з фентезійного циклу про пригоди 12-річного кримінального генія Артеміс Фаул II вийшла в друк ще в 2001 році, всього за півроку до прем'єри першого фільму про хлопчика-чарівника Гаррі Поттера, тому студія Disney, яка ще до публікації романів Йона Колфера придбала права на їхню екранізацію, вирішила почекати з фільмами. І коли вже всі майже забули про Артеміса, та й з моменту закінчення Поттеріани пройшло 9 років, Disney нарешті вирішили представити світові фільм «Артеміс Фаул», який заздалегідь був приречений на провал. Що ж пішло не так?

Читати далі...
Рецензія на мультфільм «Крижане серце 2»
Ельза і Анна знову рятують Еренделл
21 листопада 2019,  11:23 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2013 році студія Disney знову довела всьому світу, що здатна створювати миттєву класику, представивши глядачам фентезійний мультфільм «Крижане серце» за мотивами казки Ганса Крістіана Андерсена «Снігова королева». Дві премії «Оскар» і збори в $1,274 млрд (які до сих пір утримують мультфільм на 15-му місці в рейтингу найбільш прибуткових кінострічок усіх часів), зробили його найуспішнішим мультфільмом всіх часів. Тому через декілька короткометражок за участю його персонажів студія вирішила, що настав час для повнометражного сиквела, і ось Ельза, Анна, Крістофф, Олаф та Свен знову відправляються в пригоду, яку ви не забудете.

Читати далі...
Рецензія на мультфільм «Angry Birds у кіно 2»
Пташки і свинки, об'єднуйтеся!
8 серпня 2019,  03:18 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Мультфільм «Angry Birds у кіно», в основу якого лягла популярна гра, де пташки знищували будиночки свинок, несподівано для всіх став однією з найуспішніших анімаційних картин 2016 року, і хоча її й обійшли в прокаті мультфільми відомий студій Disney та Pixar, але збори в $352 мільйони дозволили Sony мріяти про франшизу. І ось через три роки вічно незадоволений птах Ред та його веселі друзі повертаються на великі екрани для своєї нової пригоди в дусі фільмів «Місія неможлива».

Читати далі...
12 червня 2019,  16:42 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2017 році багатьох глядачів змусив плакати драматичний фільм «Життя і мета собаки», який повідав про пригоди доброго пса Бейлі, що володіє здатністю перероджуватися і прагне возз'єднатися зі своїм першим господарем Ітаном. Незважаючи на низькі оцінки кінокритиків і скандал щодо того, що під час зйомок ледве не втопили одну з собак, який потім виявився сфабрикованим, глядачі не звернули уваги на провокації і принесли драмі Лассе Галльстрема хорошу касу, і через два роки Голлівуд вирішив повторно заробити на життях і смертях пса Бейлі.

Читати далі...