Новини серіалів, в яких згадується Джош Гад

6 квітня 2020,  23:49 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви готові до нових веселощів зі сніговиком Олафом? Тоді швидше вмикайте першу серію його короткометражного мультсеріалу «Вдома з Олафом», який був створений, щоб підняти наш настрій на карантині.

Читати далі...
16 березня 2020,  21:49 | Новини серіалів

Поки коронавірус відправив нас на карантин, пропонуємо подорожувати не виходячи з дому за допомогою нового науково-фантастичного серіалу від каналу HBO «Авеню 5» за участю Г'ю Лорі і Джоша Гада.

Події серіалу «Авеню 5» розвиваються в майбутньому, де людство освоїло технології підкорення космосу і може дозволити собі вирушити в розкішний космічний круїз. Саме його і просуває в промо-ролику мільярдер Герман Джадд (Гад), власник агенції космічного туризму. Він розповідає про те, як він побудував свою компанію та як буде виглядати його новий космічний корабель для розкішного відпочинку в космосі «Авеню 5», і представляє капітана цього корабля, відважного Раяна Кларка (Лорі).

Дебютний сезон ситкому «Авеню 5» завершився вчора, так що ви вже можете подивитися його на офіційних стримінгових платформах онлайн. Серіал вже продовжено на 2 сезон, чия прем'єра очікується в 2021 році.

12 березня 2020,  18:04 | Новини серіалів

Джош Гад, голос Олафа з мультфільму «Крижане серце», знову співає на природі в офіційному трейлері мультсеріалу «Центральний парк».

Музична комедія від творця мультсеріалу «Закусочна Боба» Лорена Бушара та стримінгового сервісу Apple TV+ розповість про різних жителів Нью-Йорка, яких об'єднує любов (чи нелюбов) до легендарного Центрального парку. У центрі його подій опиниться родина доглядачів парку, які живуть і працюють в Центральному парку. Незабаром їм належить врятувати і парк, і цілий світ.

Також одну з героїнь мультсеріалу озвучує колега Гада по дилогії «Крижане серце» Крістен Белл. Прем'єра перших серій «Центрального парку» відбудеться напередодні літа, 29 травня.

20 листопада 2019,  14:46 | Новини серіалів

Канал HBO опублікував в Інтернеті тизер-трейлер своєї науково-фантастичної комедії «Avenue 5», головну роль в якій виконує зірка серіалів «Доктор Хаус» та «Нічний адміністратор» Г'ю Лорі.

Серіал «Avenue 5», творцем якого виступає номінант на премію «Оскар» Армандо Іаннуччі, обіцяє «відпустку, про яку ви і не сміли мріяти». Він буде слідувати за капітаном космічного корабля Avenue 5 Раяном Кларком (Лорі), який намагається знайти спільну мову з колегами та клієнтами в індустрії космічного туризму. І ця задача ускладнюється тим, що на його кораблі постійно трапляються різні надзвичайні події.

Компанію Лорі в цій пригоді складуть Сьюзі Накамура, Ребекка Фронт, Зак Вудс і Джош Гад. Прем'єра «Avenue 5» очікується в січні 2020 року.