Даша Астаф'єва

Даша Астаф'єва
Повне ім'я: Дария Викторовна Астафьева (Дарія Вікторівна Астаф'єва)
Народилася 4 серпня 1985; Орджонікідзе, СРСР (Україна)
Зріст: 173 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Даші Астаф'євої

Свінгери 2 (2019) ... актриса
Продюсер (2019) ... актриса
СидорЕнки-СидОренки (2019) ... актриса
Кошмарний директор або школа №5 (2019) ... актриса
Свінгери (2018) ... актриса
Зрадник (2017) ... Мария
Конкурсант. Смертоносне шоу (2016) ... актриса
Ніч Святого Валентина (2016) ... актриса
Nikita: Breathe in (2015) ... актриса
Острів везіння (2013) ... актриса
Відео з участю Даші Астаф'євої

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Даші Астаф'євої. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Даші Астаф'євої

Написати коментар...
Написати коментар...