Новини фільмів про (2004 – ...)

4 липня 2020,  17:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «911 служба порятунку» Раян Гузман проводить екзорцизм в прямому ефірі, який йде не за планом і звільняє справжнього демона, в українському трейлері містичного горора «Година диявола».

Читати далі...
12 червня 2020,  15:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка діснеївської трилогії «Спадкоємці» Софія Карсон грає талановиту танцівницю в трейлері драматичної комедії «Відчуй ритм» від Netflix.

Читати далі...
10 червня 2020,  21:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ідеальний розіграш в мережі відправляється прямісінько у пекло. Цього літа на екрани українських кінотеатрів вийде містичний горор «Година диявола», головну роль в якому виконає зірка серіалу «911 служба порятунку» Раян Гузман.

Читати далі...
1 лютого 2020,  19:45 | Новини фільмів

У цьому місяці в український прокат вийде гостросюжетний трилер «Ланцюг убивств», головну роль в якому виконує лауреат премії «Оскар» Ніколас Кейдж.

У фільмі режисера і сценариста Кена Сензела Кейдж втілює колишнього бандита, який вирішив зав'язати зі своїм жорстоким минулим і заробляти собі на хліб, тримаючи готель. Одного разу вночі до його готелю приходить фатальна жінка (Анабель Акоста), яка втекла з великою сумою грошей від небезпечного чоловіка. І той чоловік відправляє слідом за нею кілерів, що запускає ланцюг жорстоких подій.

Українська прем'єра фільму «Ланцюг убивств», де також з'являться зірка серіалу «Реальна кров» Раян Квантен і зірка «Вероніки Марс» Енріко Колантоні, відбудеться 20 лютого. Так що чекаємо виходу його дубльованого трейлера.

19 червня 2018,  00:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix представила офіційний трейлер драматичної комедії «Like Father» («Як батько»), головну роль в якій виконує зірка серіалів «Вероніка Марс» і «В кращому світі» Крістен Белл.

Белл втілює жінку-трудоголіка, яку наречений залишає біля вівтаря. На додаток на зірване весілля заявляється її батько-трудоголік (володар 3 премій «Золотий глобус» Келсі Греммер), якого вона не бачила з 5 років; а після вони напиваються і вирішують відправитися разом в круїз, в який героїня повинна була поїхати з чоловіком на честь медового місяця. На кораблі дочка й батько повинні пройти складний шлях, щоб знайти спільну мову і стати справжньою родиною.

Також в «Like Father» з'явиться Сет Роген, відомий завдяки комедіям «Це кінець» і «Сусіди. На стежці війни».

Прем'єра повнометражного дебюту Лорен Міллер на Netflix відбудеться 3 серпня.