«Дедпул 3»: хто складе компанію Раяну Рейнольдсу та Г'ю Джекману у новій пригоді Дедпула

21 квітня 2023,  22:45 | Кастінг

Офіційно підтверджено, що у новій пригоді Дедпула, що носить назву просто «Дедпул 3», повернуться його кохана Ванесса та давні друзі Колос, Допіндер та Сліпа Ел.

Супергеройський екшен «Дедпул 3» буде продовженням хітових блокбастерів «Дедпул» та «Дедпул 2» і покаже довгоочікуване возз'єднання Дедпула з Росомахою, ролі яких знову зіграють Раян Рейнольдс та Г'ю Джекман.

Компанію їм складе Морена Баккарін, яка знову втілить кохану Вейда Вілсона/Дедпула Ванессу. Так, Ванесса загинула на початку фільму «Дедпул 2», але, як ви можете пам'ятати, у кінці Дедпул отримав у своє розпорядження пристрій, що дозволяє мандрувати в часі, і таким чином врятував її.

Також свою участь у проєкті підтвердили актори Стефан Капічіч, який озвучує супергероя Колоса, одного з Людей Ікс, Каран Соні, який грає роль таксиста і друга Дедпула Допіндера, та Леслі Аггемс, яка втілює Сліпу Ел.

Сподіваємося, що у третій пригоді Дедпула повернуться ще й Надзвукова Боєголовка (Бріанна Гілдебранд) та її дівчина Юкіо (Сіорі Куцуна).

В режисерському кріслі проєкту знаходиться Шон Леві, який зняв хітові комедійні екшени з Рейнольдсом «Персонаж» та «Проєкт "Адам"».

На великі екрани «Дедпул 3» вийде у листопаді 2024 року.

1130 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: