Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Леслі УггемсLeslie Uggams

Леслі Уггемс / Leslie Uggams
Народилася 25 травня 1943; Нью-Йорк, США
100%
1
0%
0

Фільмографія Леслі Уггемс

Deadpool Movie in Lego (2021) ... Blind Al
Новий Амстердам (2018) ... Mama Reynolds
Дедпул 2 (2018) ... Blind Al
Дедпул (2016) ... Blind Al
Імперія (2015) ... Leah Walker
Нас тільки троє (2014) ... Regina
Мемфіс Біт (2010) ... Estelle
Гарна дружина (2009) ... Suzanne Packer
Сестра Джекі (2009) ... актриса
Один на один (2009) ... Grandma

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Леслі Уггемс. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Леслі Уггемс

Написати коментар...
Написати коментар...