Марго Роббі та Раян Ґослінг на фото зі зйомок фільму «Барбі», що підірвали Інтернет

12 липня 2022,  20:22 | Новини фільмів

Прем'єра сатиричної комедії Грети Гервіг «Барбі» запланована на літо 2023 року, але їй уже вдалося стати культурним феноменом та частиною сучасної поп-культури завдяки Марго Роббі та Раяну Ґослінгу, які вразили всіх в образах Барбі та Кена.

Якщо у когось і були сумніви щодо того, чи підходять Роббі та Ґослінг на ролі Барбі та Кена, то нова порція фотографій зі знімального майданчика фільму «Барбі» остаточно їх розвіяла.

На фото, які звели Інтернет з розуму, Роббі та Ґослінг весело катаються на пляжі на роликах у яскравих образах, які повністю натхненні 80-ми.

Вони дійсно виглядають так, ніби хтось взяв і оживив справжні ляльки Барбі та Кена, так що костюмерка Жаклін Дюрран, на чиєму рахунку вже є 2 премії «Оскар» (за фільми «Анна Кареніна» та «Маленькі жінки»), потрапила прямо в ціль.

Очікувана картина Гервіг розповість про те, як лялька Барбі, яку виганяють із Барбіленду за те, що вона є недостатньо ідеальною, вирушає у світ людей, щоб знайти себе справжню та своє місце у світі.

Українська прем'єра фільму «Барбі» очікується в липні 2023 року, і якби це було можливо, ми б вже купили квитки на його найперший показ.

1747 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: