Вийшов новий трейлер очікуваного мультфільму «Кіт у чоботях 2» від DreamWorks

16 червня 2022,  13:35 | Новини фільмів

Легендарний Антоніо Бандерас повертається на великі екрани в якості голосу Кота у чоботях із культової анімаційної франшизи «Шрек» у новому трейлері його сольного мультфільму «Кіт у чоботях 2: Останнє бажання».

Довгоочікуваний сіквел мультфільму «Кіт у чоботях», що вийшов у кіно 11 років тому, покаже нові пригоди відважного Кота у чоботях, його знаменитої напарниці Кицьки М'яколапки та його нових друзів та ворогів. Цього разу відважному Коту у чоботях доведеться зіткнутися із серйозною проблемою — він уже витратив 8 з 9 своїх котячих життів і змушений поводитися більш розважливо, поки шукає міфічне «останнє бажання», що допоможе йому відновити свої витрачені життя.

Кицьку М'яколапку знову озвучує давня подруга Бандераса Сальма Гаєк.

Також у новій пригоді Кота у чоботях можна буде почути голоси зірок торішнього супергеройського фільму «Чорна вдова» Флоренс П'ю та Рея Вінстона та лауреатки премії «Оскар» Олівії Колман.

Прем'єра анімації «Кіт у чоботях 2: Останнє бажання» відбудеться 22 грудня.

Тим часом сьогодні в український прокат вийшов новий комедійний мультфільм від легендарної кіностудії Pixar «Я – панда». Читайте нашу рецензію.

1761 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: