«Енола Холмс 2»: деталі та каст продовження хітового детектива з Міллі Боббі Браун

28 травня 2022,  12:41 | Новини фільмів

Пізніше цього року платформа Netflix порадує нас релізом сиквела популярного детективного фільму «Енола Холмс», де у головній ролі повернеться зірка хітового серіалу «Дивні дива» та фантастичного екшену «Ґодзілла проти Конґа» Міллі Боббі Браун.

У своїй першій пригоді відважна дівчина Енола Холмс, молодша сестра Шерлока і Майкрофта Холмсів, шукала свою зниклу матір, а тепер, ставши детективом, береться за свою першу серйозну справу. Але щоб розгадати таємницю зниклої дівчини, їй знадобиться допомога друзів та брата Шерлока.

У ролі Шерлока Холмса у фільмі «Енола Холмс 2» повернеться відомий актор Генрі Кавілл, він же Супермен із супергеройських блокбастерів DCEU та Ґеральт з Рівії з мегапопулярного серіалу від Netflix «Відьмак».

Їхню маму Еудорію Холмс знову втілить Хелена Бонем Картер, а в образі віконта Тьюксбері, друга та любовного інтересу Еноли, повернеться актор Луїс Патрідж.

Нові персонажів втілять Девід Тьюліс, колега Картер за Поттеріаном, і Шерон Дункан-Брюстер, відома завдяки фантастичному епіку «Дюна».

Тим часом події сиквела обійдуться без Майкрофта Холмса, роль якого у першому фільмі цієї франшизи зіграв Сем Клафлін.

Основою сиквела виступає друга книга з серії романів письменниці Ненсі Спрінгер, яка називається «The Case of the Left-Handed Lady» («Справа леді-шульги»). Режисером детективу «Енола Холмс 2» є Гаррі Бредбір, котрий зняв першу «Енолу Холмс».

3498 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: