«Місячний лицар»: фінальна серія серіалу представила єгипетську Диво-жінку від Marvel

7 травня 2022,  11:40 | Новини серіалів

Фінальна серія супергеройського серіалу від Disney+ «Місячний лицар» порадувала шанувальників MCU кількома фантастичними сюрпризами, одним з яких став дебют нової супергероїні Багряний скарабей (Scarlet Scarab).

Обережно, якщо ви ще не дивилися фінальну серію 1-го сезону «Місячного лицаря», далі йдуть спойлери про її події.

Серія «Боги і монстри» показала воскресіння жорстокої богині Амат (Аміт), якого так довго домагався Артур Герроу (Ітан Говк), тому Марку/Стівену (Оскар Айзек) та Хонсу знадобилася допомога, щоб її зупинити.

І поки Марк/Стівен повертався з того світу, з Лейлою (Мей Каламаві) зв'язалася добра богиня Таурт (Антонія Саліб) і запропонувала їй стати її аватаром.

Лейла погодилася і отримала в комплекті з крутим суперкостюмом і золотими крилами (що роблять її трохи схожою на Диво-жінку з її другого сольника) низку суперздібностей, що дуже знадобилися в боротьбі з Герроу та його поплічниками.

Супергероїня Багряний скарабей володіє суперсилою, суперрефлексами, супервитримкою, завдяки своїм крилам може літати на великій швидкості, а також здатна викликати в битві різну зброю, як, наприклад, мечі, та відбивати напад, схрестивши перед собою руки або крила (точно як Диво-жінка).

Таким чином серіал «Місячний лицар» представив першого єгипетського супергероя у кіновсесвіті Marvel. І ми вже з нетерпінням чекаємо на повернення Лейли/Багряного скарабея у 2-му сезоні, на який натякнула сцена після титрів.

Цікаво, що в коміксах Багряним скарабеєм, захисником Єгипту, виступає доктор Абдул Фаоль, який у серіалі є покійним батьком Лейли. Враховуючи зворушливі стосунки Лейли з батьком і те, що вона теж стала археологом, пішовши його стопами, це дуже миле відсилання.

1151 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: