«Захар Беркут» та інші хітові українські фільми повертаються у кінотеатри

31 березня 2022,  09:30 | Новини фільмів

Бізнес має працювати навіть під час війни, щоб допомагати економіці й наближати нашу перемогу. Так свою роботу поступово відновлюють в Україні ті кінотеатри, які знаходяться подалі від бойових дій. І ви вже можете подивитися там одні з кращих українських фільмів останніх років.

Кінокомпанія FILM.UA Group повідомила днями у соцмережах:

Кінотеатри поновлюють свою роботу, де це можливо, а разом з ними на великі екрани повертаються наші відважні герої!

Мова йде про героїв пригодницького фільму «Захар Беркут», військової драми «Черкаси», заснованої на реальних подіях, та хітового мультфільму «Викрадена Принцеса: Руслан і Людмила».

«Захар Беркут» (реж. Ахтем Сеітаблаєв, Джон Вінн)

Карпатська Русь, 1241 рік. Монгольська орда рухається на захід, винищуючи все на своєму шляху. Однак невеличка, проте дуже відважна громада гірських жителів під керівництвом Захара Беркута має план, який допоможе зупинити ворога. Фільм доступний у Львові, Хмельницькому, Новому Розділі, Умані.

«Викрадена Принцеса» (реж. Олег Маламуж)

Київська Русь. Мандрівний артист Руслан закохується в Мілу, навіть не підозрюючи, що вона донька київського князя. Але трапляється біда: принцесу викрадає лиходій Чорномор. Не роздумуючи, Руслан вирушає на пошуки коханої. Анімаційний фільм доступний у Львові, Хмельницькому, Дрогобичі, Умані, Новому Розділі.

«Черкаси» (реж. Тимур Ященко)

Крим, 2014 рік. Опинившись заблокованим у бухті озера Донузлав під час окупації Криму, екіпаж тральника «Черкаси» до останнього чинив опір і не опустив синього-жовтого прапора перед російським кораблем. Фільм доступний в кінотеатрах Дрогобича.

Також у деяких кінотеатрах зараз показують новий фільм Олега Сенцова «Носоріг», чия прем'єра відбулася у лютому, незадовго до початку росією повномасштабної війни на території України.

Ця історія ґрунтується на реальних подіях, що відбувалися в Україні у 90-х. Головний герой фільму на прізвисько Носоріг потрапляє у кримінальний світ і починає свій кривавий шлях, який приведе його зовсім не туди, куди він очікував.

Приходьте у кіно, підтримуйте українську економіку й заряджайтеся бойовим духом. Уперед до перемоги разом! Слава Україні!

Квитки на ці та інші фільми ви знайдете у нашій афіші.

1808 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: