Вігго Мортенсен і Колін Фаррелл стануть дайверами в новому фільмі Рона Говарда

24 березня 2021,  17:21 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарний голлівудський режисер Рон Говард покликав в свій новий кінопроект «13 Lives» зірку фільмів «Володар перснів» Вігго Мортенсена та зірку епіка «Олександр» і фентезі «Фантастичні звірі» Коліна Фаррелла.

Разом з Вігго Мортенсеном та Коліном Фарреллом в майбутньому фільмі Говарда також зіграє актор Джоел Едгертон, на чиєму рахунку є номінація на премію «Золотий глобус», пише Deadline.

Фільм «13 Lives» («13 життів») розповість правдиву історію порятунку дванадцяти хлопчиків та їхнього футбольного тренера із затопленої неприступної печерної системи в Таїланді в 2018 році. Тайські сім'ї, уряд та співтовариство фермерів і сусідів зібралися разом з добровольцями з усього світу, щоб вивести їх з печерної системи Там Луанг Нанг Нон в провінції Чіанграй.

Мортенсен і Фаррелл втілять волонтерів Річарда Стентона і Джона Волантена, ветеранів серед британських печерних дайверів, а Едгертон виконає роль доктора Річард Гарріса, австралійського печерного дайвера.

Також в цій історичній драмі знімуться Том БейтманВбивство у Східному експресі», «Безсоромна подорож») та Пол ГлісонТонка червона лінія»).

У минулому році Мортенсен представив свій режисерський дебют під назвою «Падіння», де він також виконав головну роль. Фаррелла нещодавно можна було побачити у фентезі «Артеміс Фаул» та екшен-трилері «Агент Єва». У майбутньому він втілить суперлиходія Пінгвіна в кінокоміксі «Бетмен».

1631 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: