Фільм Бенедикта Камбербетча «Мавританець» вийде у кіно в лютому

26 січня 2021,  15:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сумували за Бенедиктом Камбербетчем та його чудовою грою? Тоді спеціально для вас в український прокат вийде драматична стрічка «Мавританець», де він виконав одну з центральних ролей і виступив в якості продюсера.

Фільм «Мавританець» розповість історію ув'язненого Мохаммеда Ульда Слахі, який був спійманий американським урядом та сидів за ґратами протягом декількох років без суду та слідства. Втративши всю надію, Слахі знаходить союзників в особах адвоката Ненсі Голландер та її помічниці Тері Данкан. Разом вони стикаються з величезною кількістю перешкод в їхній відчайдушній погоні за справедливістю. Їхня боротьба, що привертає увагу, поряд з доказами, знайденими грізним військовим прокурором, підполковником Стюартом Коучем, в кінцевому підсумку розкриває шокуючу і далекоглядну змову.

Основою цієї кінострічки про боротьбу за правду стали мемуари Мохаммеда Ульда Слахі. Його роль на великому екрані виконує актор Тахар Рахім.

Ролі адвоката Ненсі Голландер і її помічниці Тері Данкан грають Джоді Фостер і Шейлін Вудлі, а Бенедикт Камбербетч втілює підполковника Стюарта Коуча.

В український прокат драматичний трилер «Мавританець», режисером якого став Кевін Макдональд, вийде 18 лютого. Чекаємо на дубльований трейлер.

Тим часом Камбербетч зараз зайнятий зйомками в супергеройському екшені Тома Голланда «Людина-павук 3» і готується до зйомок у фільмі «Доктор Стрендж: В мультивсесвіті божевілля» з Елізабет Олсен.

1301 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: