Нові дати прем'єр фільмів «Пташка у клітці» з Софією Карсон і «Дрібниці» з Джаредом Лето

4 січня 2021,  18:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У зв'язку з післясвятковим локдауном українські прем'єри очікуваних трилерів «Пташка у клітці» та «Дрібниці» були перенесені на тиждень вперед з 28 січня на 4 лютого. А поки милуємося їхніми новими локалізованими постерами.

Сюжет фільму Адама Мейсона «Пташка у клітці» («Songbird»), продюсером якого є Майкл Бей, був натхненний світовою пандемією коронавірусу.

У ньому вірус COVID-19 мутував, і світ уже четвертий рік на локдауні. Заражених американців силою відправляють у карантинні табори, звідки не втекти. Кур'єр Ніко (Кей Джей Апа) — імунік, тобто має рідкісний імунітет до смертельного патогену, тому він вільно пересувається містом. Єдина розрада для нього — його кохана дівчина Сара (Софія Карсон), але вони не можуть бачитись через заборону фізичного контакту. Та одного дня у Сари запідозрили вірус, і Ніко має лише декілька годин, щоб врятувати її від ув’язнення або й чогось страшнішого.

Події детективного трилера «Дрібниці» («The Little Things») слідуватимуть за заступником шерифа округу Керн Джо «Діком» Діконом (Дензел Вашингтон), якого відправляють в Лос-Анджелес для того, що повинно було стати простим збором доказів. Замість цього він опиняється в центрі пошуків серійного вбивці, який тероризує місто. Полювання на маніяка очолює сержант департаменту шерифа Лос-Анджелеса Джим Бакстер (Рамі Малек), якого вражають поліцейські інстинкти Діка, і він неофіційно залучає його до розслідування. Але поки вони вистежують серійного вбивцю, Бакстер не підозрює, що ця справа оживляє відлуння минулого Діка, розкриваючи тривожні секрети, які можуть загрожувати не тільки його розслідуванню.

Роль маніяка тут виконує Джаред Лето, який моторошно посміхається на постері нижче. Режисером даного трилера виступає Джон Лі Генкок.

Під час походу в кінотеатр не забувайте вдягати маску, користуватися антисептиком і дотримуватися соціальної дистанції.

1384 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: