«Диво-жінка 1984»: Педро Паскаль пояснив мотиви свого лиходія Максвелла Лорда

25 грудня 2020,  23:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У свіжому інтерв'ю для журналу Entertainment Weekly актор Педро Паскаль розповів про справжні мотиви суперлиходія Максвелла Лорда, які рухають ним у супергеройському екшені «Диво-жінка 1984», заснованому на коміксах DC.

Сиквел блокбастера «Диво-жінка», чиї події розгортаються в 80-х роках, показує боротьбу богині-амазонки Діани Принц (Галь Гадот) з суперлиходіями Максвеллом Лордом (Педро Паскаль) та Барбарою Мінервою/Гепардою (Крістен Віг).

Максвелл Лорд є засновником кооперативу «Чорне золото», де він усіляко намагається заробити великі гроші на нафті, і Паскаль каже, що головною рисою його лиходія є саме його непомірна жадібність, одна з найжахливіших рис сучасного суспільства:

Це безперечно персонаж, який охоплює цілу епоху та її [важливий] компонент, а саме: «Бери все, що хочеш, як можеш, і ти маєш на це право». За всяку ціну, в кінцевому рахунку. І я думаю, що це являє собою величезну частину нашої культури і є чимось безсовісним. Думаю, багато хто визнає це жадібністю? Звичайно, це чортова жадібність! Але було блискуче зробити її людяною та побудувати навколо цієї концепції цілого персонажа. Це те, чого я раніше ще не бачив.

Це нестримне прагнення Максвелла до багатства, слави та успіху в результаті призводить до катастрофи світового масштабу. Але апетитам його «американської мрію» немає меж, зазначає актор:

Думаю, що він прагне до того, щоб стати частиною ідеалу, як багато хто з нас прагне, коли мова заходить про ідеальні тіла в Instagram чи просто ідеальний день, показаний у Facebook, ідеальну роботу, ідеальне життя. «Живу своїм найкращим життям» чи якась інша версія цього думаю, нам точно ясно, що в епосі, коли відбуваються події «Диво-жінки 1984», це такого роду неприборканий надлишок, дуже конкретне визначення успіху, вона ж горезвісна «американська мрія». Думаю, що він прагне до того, щоб його бачили таким, і він сам відчайдушно хоче бачити себе таким і не бажає бачити себе тим, ким він дійсно є.

Читайте також нашу рецензію на фільм «Диво-жінка 1984».

Під час походу в кінотеатр не забувайте вдягати маску, користуватися антисептиком і дотримуватися соціальної дистанції.

3543 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: