Мультфільм «Тролі 2: Світове турне» нарешті виходить в український прокат

3 серпня 2020,  23:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Найбільш очікуваною прем'єрою тижня є музичний мультфільм «Тролі 2: Світове турне», в якому українці почують голоси таких відомих співаків і співачок, як Монатік, Tayanna, Дантес та Юлія Саніна з гурту The Hardkiss.

У сиквелі хітового мультфільму від DreamWorks «Тролі» наші герої відправляються в нову подорож, в якій відкривають, що вони є одним з шести різних племен тролів, кожне з яких любить свою музику: фанк, кантрі, техно, класику, поп та рок. Їхній світ стане набагато більшим і набагато гучнішим.

В оригіналі персонажів анімації озвучують Анна Кендрік, Джастін Тімберлейк, Рейчел Блум, Джеймі Дорнан, Келлі Кларксон, Зої Дешанель, Сем Роквелл, Оззі Осборн та інші відомі американські актори і виконавці. І український дубляж вирішив відповісти, зібравши свою зіркову команду.

Монатік став голосом Принца Ді, Tayanna озвучила Дику Діксі, Дантес подарував свій голос Королю Тролексу, а головна лиходійка сиквела Королева Барб заговорить голосом фронтвумен The Hardkiss Юлії Саніної.

Ви можете побачити їх разом зі своїми персонажами на крутих постерах нижче.

Квитки на мультфільм «Тролі 2: Світове турне», який виходить в прокат 6 серпня, ви вже можете придбати на нашому сайті. Афіша постійно поповнюється.

3635 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: