Як Кріс Гемсворт може виглядати в образі Галка Гогана в його майбутньому байопіку

29 липня 2020,  01:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Знаменитий діджитал-художник Bosslogic створив неймовірний фан-арт, який показує актора Кріса Гемсворта в ролі легендарного реслера Галка Гогана. А в його противники на рингу записав Кріса Еванса.

Новий фан-арт від Bosslogic, яким він поділився в соцмережах у вівторок, показує Гемсворта зі знаменитими білими вусами й волоссям Гогана та в його червоній фірмовій бандані. І, якщо чесно, то актор тут так тісно злився з образом реслера, що його насилу можна впізнати.

Гемсворт збирається втілити Гогана в біографічному фільмі про його життя і кар'єру, який зніме режисер оскароносного «Джокера» Тодд Філліпс, так що даний арт через кілька років перетвориться на реальність.

А щоб убити фанатів супергеройської франшизи «Месники» наповал, Bosslogic вирішив запропонувати на роль суперника Гогана реслера Ренді Севіджа, відомого під псевдонімом Мачо, альтер-его Кріса Еванса з фільму «Скотт Пілігрим проти всіх» Лукаса Лі.

Севідж прославився своїми яскравими і ексцентричними костюмами, і побачити в них Еванса в поєдинку з Гемсвортом було б справжньою мрією для всіх шанувальників супергеройського всесвіту Marvel. Але поки участь Еванса в даному проекті залишається лише фантазією.

У числі продюсерів байопіку знаходиться колега Гемсворта і Еванса по MCU Бредлі Купер, а також сам Гоган, так що цей фільм буде його офіційною біографією.

1671 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...