Супергеройський фільм з Сільвестром Сталлоне вийде на екрани в 2021 році

25 травня 2020,  17:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прем'єра супергеройського екшену «Самаритянин», де зірка «Рембо» Сільвестр Сталлоне втілить старіючого супергероя, була перенесена на наступний рік у зв'язку зі світовою пандемією коронавірусу.

Події фільму «Самаритянин» розгортаються через 20 років після епічної битви, в якій відомий супергерой знищив суперлиходія, після чого герой пропав без вісті. Через два десятиліття хлопчина з околиці знайомиться зі старим, що живе в будинку навпроти. Незабаром хлопчик усвідомлює, що літній чоловік — той самий зниклий супергерой, а причина його зникнення виявляється дійсно шокуючою.

Персонажа Сталлоне, який і буде цим зниклим супергероєм, звати Стенлі Комінські. Компанію йому в кадрі складуть Мартін СтаррЛюдина-павук: Далеко від дому», «Кремнієва долина»), Даша ПоланкоПомаранчевий – хіт сезону», «Життя матрьошки») та Пілу АсбекГра престолів», «Привид у броні»).

Ви вже можете побачити, як супергерой Сталлоне використовує свої сили на закулісних фотографіях нижче, якими актор і продюсер ділився в соцмережах. Разом з ним на знімках присутні його юний колега Джавон Волтон та дочка Сістін Сталлоне, яка не з'явиться у фільмі, а просто зайшла в гості до батька під час зйомок однієї дуже напруженої сцени.

Зйомки «Самарянина» стартували в лютому, але в березні його знімальний процес був зупинений у зв'язку з виходом всієї кіноіндустрії на карантин через погіршення ситуації з вірусом COVID-19.

Новий проект режисера Джуліуса ЕйверіОверлорд», «Молода кров»), сценарій до якого написав Брегі Ф. ШутЧас відьом», «Смертельний лабіринт»), описують як «темний погляд на супергеройське кіно». Прем'єра екшену «Самаритянин» очікується в червні 2021 року.

У минулому році Сталлоне повернувся на великі екрани в образі ветерана Джона Рембо у фільмі «Рембо: Остання кров», який став фінальною главою його пригод, і знову пробирався в одну з найбільш охоронюваних в'язниць на нашій планеті в екшен-трилері «План втечі 3».

10463 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: