«Страшні казки: Місто янголів»: промо, кадри та опис 2 серії «Мертві люди лежать»

27 квітня 2020,  18:02 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 2 серії фентезійного серіалу «Страшні казки: Місто янголів» показує Наталі Дормер в образі підступної асистентки політика, яка знає, як обернути хаос в Лос-Анджелесі собі та своєму босові на користь.

Розширений синопсис серії «Dead People Lie Down» («Мертві люди лежать»):

Рауль Вега (Адам Родрігес) знаходиться на межі смерті, поки його брат Матео (Джонатан Нівз) зустрічає харизматичного Флая Ріко (Себастьян Чакон), лідера банди Пачуко. Розслідування Тьяго (Деніел Дзоватто) і Льюїса (Нейтан Лейн) приводить їх до храму радіо-проповідниці сестри Моллі Фінністер (Керрі Біше) та її грізної матері міс Аделаїди (Емі Медіган). Член ради Чарлтон Таунсенд (Майкл Гледіс) та його підступна асистентка Алекс (Дормер) намагаються використати розбрат в місті для досягнення своїх політичних цілей. Пітер Крафт (Рорі Кіннер) випадково стикається з Ельзою (Дормер) на пляжі, а його сини знайомляться з її нервовим хлопчиком Френком (Сантіно Барнард). Льюїс та його старі друзі розслідують таємну діяльність Третього рейху.

Нижче ви можете побачити кадри з перших двох серій спін-оффу популярного серіалу «Страшні казки», де в Лос-Анджелесі 1930-х років в кривавому протистоянні стикаються Диявол і божество Санта-Муерте.

Друга серія серіалу «Страшні казки: Місто янголів» вийде 4 травня.

2036 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: