Рорі КіннерRory Kinnear

Рорі Кіннер / Rory Kinnear
Народився 17 лютого 1978; Лондон, Англія, Великобританія
100%
1
0%
0

Фільмографія Рорі Кіннера

007: Не час помирати (2020) ... Tanner
Страшні казки: Місто янголів (2020) ... Peter Craft
Катерина Велика (2019) ... Minister Panin
Роки (2019) ... Stephen Lyons
Брекзит (2019) ... Craig Oliver
Мешканці пагорбів (2018) ... Cowslip
Петерлоо (2018) ... Henry Hunt
Макбет (2018) ... Macbeth
Nothing Like a Dame (2018) ... Tanner
Молодий Маркс (2017) ... Marx

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Рорі Кіннера. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Рорі Кіннера

Написати коментар...
Написати коментар...