«Страшні казки: Місто янголів»: промо, кадри і опис 9 серії «Співай, співай, співай»

15 червня 2020,  14:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал Showtime поділився промо-роликом та описом передостанньої серії 1 сезону фентезійної горор-драми «Страшні казки: Місто янголів», де на сім'ю Вега очікує незабутній вечір танців.

Офіційний синопсис 9 серії під назвою «Sing, Sing, Sing» («Співай, співай, співай»)

Тьяго (Деніел Дзоватто) і Льюїс (Нейтан Лейн) приймають сміливе рішення. Таунсенд (Майкл Гледіс) змушений звернутися по допомогу до того, до кого варто звертатися в останню чергу. Пітер Крафт (Рорі Кіннер) вирішує взяти Тома (Джуліан Гілліард), Тревора (Гадсон Вест) і Френка (Сантіно Барнард) у кіно. Тьяго і Моллі (Керрі Біше) відправляються на танці в бар «Багряний кіт», де вони вступають в протистояння з іншрю частиною сім'ї Вега.

Нижче ви знайдете 30 кадрів передостанньої серії, які в основному показують події в «Багряному коті» за участю сім'ї Вега. Спочатку вони радісно танцюють, насолоджуються щасливим вечором в сімейному колі й вітають Тьяго і Моллі, але потім ситуація загострюється. Не здивуюся, якщо масла у вогонь підливає підступна Ріо (Наталі Дормер).

Режисером цих подій виступає Деніел Еттіес, який також працював над хітовими серіалами «Хлопаки» та «Касл-Рок».

Прем'єра 9 серії спін-оффу «Страшних казок» відбудеться рівно за тиждень, 22 червня за українським часом. Фінальна серія вийде на екрани 29 червня.

2393 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: