Перший погляд на Бенедикта Камбербетч і Клер Фой в байопіку про художника Луїса Вейна

28 серпня 2019,  19:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанії Amazon і StudioCanal представили дебютний кадр з біографічного фільму «Луїс Вейн», головну роль в якому виконає зірка «Шерлока» і «Доктора Стренджа» Бенедикт Камбербетч.

Кінокартина «Луїс Вейн», чиї зйомки стартували в цьому місяці, повідає про життя британського художника Луїса Вейна (1860-1939), який малював переважно антропоморфні картини з кішками і кошенятами, а в пізні роки страждав від шизофренії.

Тому зовсім не дивно, що на першому кадрі головний герой та його дружина Емілі, яку грає зірка серіалу «Корона» Клер Фой, спостерігають в саду поруч зі своїм будинком саме за кішкою.

Для Камбербетча це далеко не перший досвід втілення реальних видатних людей на великому екрані. Так за роль математика Алана Тюрінга у фільмі «Гра в імітацію» він був номінований на премії «Золотий глобус» і «Оскар», а на початку цього року він втілив політтехнолога Домініка Каммінгса у фільмі HBO «Брекзит».

Разом з ним і Фой в байопіку режисера Вілла Шарпа зіграють актори Андреа Райзборо і Тобі Джонс, з останнім з яких Камбербетч знімався в серіалі «Шерлок».

Прем'єра фільму «Луїс Вейн» відбудеться у 2020 році.

2898 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: