Привіт, Маямі: перший погляд на 3 сезон серіалу «Дивовижна місіс Мейзел»

9 серпня 2019,  20:57 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший кадр 3 сезону хітового комедійного серіалу «Дивовижна місіс Мейзел» відправляє головну героїню та її вірного менеджера грітися (і працювати) на сонечку в Маямі.

Серіал «Дивовижна місіс Мейзел» від творця «Дівчат Гілмор» Емі Шерман-Палладіно слідує за домогосподаркою Міріам «Мідж» Мейзел, яка живе в престижному районі Нью-Йорка наприкінці 1950-х. Одного разу від неї йде чоловік, і Мідж вирішує стати стендап-коміком.

У фіналі 2 сезону Мідж отримала пропозицію відправитися в тур разом з музикантом Шаєм Болдвіном, щоб виступати під час розігріву, і в нових серіях однією із зупинок у турі буде сонячне місто Маямі.

На дебютному кадрі 3 сезону Мідж лежить на лежаку біля басейну в знаменитому готелі Fontainebleau, який відкрився у 1954 році, і насолоджується новим випуском журналу Vogue, поки її менеджер С'юзі знемагає поруч від нудьги (та, ймовірно, спеки).

Цей чудовий комедійний дует втілюють актриси Рейчел Броснахен і Алекс Борштейн, які нещодавно знову були номіновані за свою гру на премію «Еммі». Всього 2 сезон серіалу отримав цілих 20 номінацій. Більше в цьому році тільки у «Гри престолів».

Чекаємо не дочекаємося виходу трейлера! Прем'єра 3 сезону «Дивовижної місіс Мейзел» відбудеться наприкінці 2019 року.

1937 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: