Вийшов трейлер фінального сезону серіалу «Дивовижна місіс Мейзел», що має багато нагород

11 квітня 2023,  10:45 | Новини серіалів

Місіс Мейзел готова нарешті стати справжньою зіркою стендапу у повноцінному трейлері заключного сезону популярної драмеді «Дивовижна місіс Мейзел», прем'єра якого відбудеться 14 квітня на платформі Amazon Prime.

Серіал «Дивовижна місіс Мейзел», події якого розвиваються у Нью-Йорку наприкінці 1950-х років, слідує за пригодами домогосподарки Міріам «Мідж» Мейзел (Рейчел Броснахен), яка після зради чоловіка виявляє в собі талант до комендії у жанрі стендап і вирішує активно розвиватися у цьому напрямку, незважаючи на те, що стендап-комедія того часу виключно чоловічий клуб.

За чотири попередні сезони Мідж пережила різні кар'єрні злети та падіння, навіть їздила в тур з відомим співаком (що закінчилося катастрофою), проте вона ніколи не здається і у трейлері п'ятого й заключного сезону твердо вирішує підкорити сцени Нью-Йорка (а також телебачення).

Допомагати їй у цьому буде її бойова менеджерка Сьюзі (Алекс Борштейн), яка продовжує розширювати свою фірму, а щоб було ще веселіше у нових серіях публіку знову будуть активно розважати батьки Мідж Айб та Роуз Вайсмани (Тоні Шелуб та Марін Гінкль), з якими ніколи не буває нудно.

Також трейлер розкриває повернення Майло Вентімілья, якого ви можете знайти за хітовими серіалами «Дівчата Гілмор», «Герої» та «Це ми». Здається, що він буде новим кавалером Мідж... А як же тоді Джоел (Майкл Зеген)? Чи Ленні (Люк Кірбі)?

Серіал «Дивовижна місіс Мейзел», творцем якого виступає Емі Шерман-Палладіно, дебютував у 2017 році і з того часу виграв дуже багато нагород (більше 80), включаючи 20 премій «Еммі» і 3 премії «Золотий глобус».

А ви готові до фінального сезону? Діліться своїми очікуваннями в коментарях.

12611 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: