Кріс Гемсворт і Тіффані Геддіш знімуться в комедії про копів та стриптизерів

11 травня 2019,  02:04 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільмів «Месники» Кріс Гемсворт і лауреатка премії «Еммі» Тіффані Геддіш об'єднаються в комедійному екшені «Down Under Cover» («Вниз під прикриттям»).

Фільм «Down Under Cover» буде натхненний відомими комедійними бойовиками «Година пік» й «Озброєні та небезпечні» і покаже Гемсворта в образі детектива поліції, який йде працювати під прикриттям, щоб розкрити серію пограбувань казино.

Головними підозрюваними у пограбуваннях буде група австралійських стриптизерів, так що не складно здогадатися, ким буде тут прикидатися Гемсворт.

Геддіш зіграє головну героїню історії, нову напарницю персонажа Гемсворта, яка все робить по-своєму, повідомляє сайт EW.

Автором сценарію «Down Under Cover» виступає сценарист серіалу «Кевін почекає» Пітер Гоар.

Зараз Гемсворта можна побачити в супергеройському блокбастері «Месники: Завершення», де він втілює бога грому Тора. У червні він зіграє головну чоловічу роль у науково-фантастичному бойовику «Люди в чорному: Інтернешнл», а після з'явиться у фільмі Кевіна Сміта «Джей і мовчазний Боб: Перезавантаження».

Геддіш є найбільш відомою завдяки комедіям «Ульотні дівчатка» та «Вечірня школа». Нещодавно вона озвучила головну лиходійку анімації «Лего. Фільм 2», а наприкінці травня на українські екрани виходить очікуваний мультфільм «Секрети домашніх тварин 2», де актриса подарувала свій голос новій героїні.

2831 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: