Том Голланд відправився на додаткові зйомки фільму «Хода хаосу»

18 квітня 2019,  00:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки промо-тур блокбастера «Месники: Завершення» знаходиться в самому розпалі, Тома Голланда відправили подалі від допитливих журналістів в ліс на додаткові зйомки екранізації науково-фантастичного роману Патріка Несса «Хода хаосу».

Голланд відомий тим, що насилу може зберігати секрети, пов'язані з блокбастерами Marvel, але на цей раз шанувальники і президент студії Кевін Файгі можуть бути спокійні, оскільки актор поїхав зніматися в додаткових сценах свого наступного гучного проекту «Хода хаосу».

У вівторок, 16 квітня, Голланд написав в Instagram, що повинен попрощатися зі своїм волоссям, що відросло, а в середу показав навіщо щоб знову перевтілитися в героя зі світу «Хода хаосу» Тодда Г'юїтта, у якого коротка стрижка.

На підтвердження своєї участі в перезйомках актор поділився в соцмережах фотографією режисера Дага Лаймана з камерою, яку той відібрав у оператора, що була зроблена в мальовничому лісі:

Півтори години у справі, і в нас вже є оператор Даг. #ХодаХаосу

Події наукової фантастики «Хода хаосу» розвиваються у світі, де жінки загинули внаслідок страшної хвороби і де кожна людина може чути думки інших через потік образів, слів та звуків, який називається Шум.

Головну жіночу роль у фільмі виконує зірка «Зоряних воєн» Дейзі Рідлі, яка зіграє Віолу Ід, єдину дівчину, що вижила. Герой Голланда стикається з нею в лісі, і разом вони відправляються в захоплюючий квест.

Разом з ними в цій пригоді знялися Мадс Міккельсен, Девід Ойелоуо, Синтіа Еріво, Деміан Бішір та Нік Джонас.

Клікайте на зображення, щоб перейти в галерею фільму і подивитися інші закулісні фотографії з участю Голланда, Лаймана та Рідлі.

У липні Голланда можна буде побачити в його другому сольному супергеройському екшені «Людина-павук: Далеко від дому», а в кінці літа актор озвучить одного з головних героїв мультфільму «Шпигуни під прикриттям».

Прем'єра фільму «Хода хаосу» відбудеться у 2020 році, але точної дати виходу у нього поки немає. Все залежить від того, скільки триватимуть додаткові зйомки і процес монтажу.

3111 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: