7 персональних постерів фільму «Аквамен»

10 листопада 2018,  02:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Артур Каррі показує свій золотаво-зелений костюм з коміксів на нових постерах супергеройського екшену «Аквамен».

Супергеройська картина «Аквамен» буде новою главою всесвіту DC і повідає історію становлення напівлюдини і напіватланта Артура Каррі, який відправляється в підводне королівство Атлантиди, щоб захистити обидва свої світи від знищення і стати тим героєм, яким йому завжди було призначено бути.

На персональному постері Аквамен (Джейсон Момоа) постає на весь зріст у своєму новому крутому костюмі, що нагадує луску риб і зроблений в золотому й зеленому кольорах.

Цей костюм є канонічним для супергероя в коміксах і був розкритий у другому трейлері «Аквамена», який йде 5 хвилин і завершується сценою, де Артур з'являється в золотаво-зелених обладунках і з тризубом Посейдона в руках.

Постер Мери (Ембер Герд) не тільки показує героїню в її зеленому вбранні на тлі Атлантиди, але і вказує на її королівське походження, називаючи її принцесою Мерою.

Далі зведений брат Аквамена Орм (Патрік Вілсон), також відомий як Повелитель океанів, копіює на своєму постері Рассела Кроу із знаменитої сцени фільму «Гладіатор», натякаючи на те, що у них з Артуром буде свій гладіаторський поєдинок.

Королева Атланна (Ніколь Кідман) виглядає неймовірно красивою і небезпечною на своєму персональному постері, де в руках у неї знаходиться той самий п'ятизуб, з яким Аквамен управлявся в «Лізі справедливості». Очевидно, він дістався герою від матері.

Король Нерей (Дольф Лундгрен), який всього пару раз майнув у трейлерах «Аквамена», на своєму постері велично сидить на гігантському морському конику, який як і сам король одягнений в бойові обладунки. Схоже, що в Атлантиді всі готуються до війни.

Ще одним суперлиходієм, з яким у своєму сольнику доведеться воювати Аквамену, буде Чорна манта (Яхья Абдул-Матін II). На відміну від Орма Чорна манта є людиною і буде полювати на головного героя на суші, але завдяки своєму високотехнологічному костюму він може битися і у воді.

Зброя в руках і за плечима головного наукового радника Атлантиди Нуйдіса Валко (Віллем Дефо) на його персональному постері говорить про те, що ця людина науки готова не тільки давати поради королю, а й захищати своє королівство до останньої краплі крові.

Дивіться також новий промо-ролик «Аквамена», в якому Атланна і Артур показують схожі прийоми в бою.

В українські кінотеатри екшен «Аквамен», режисером якого виступає Джеймс Ван, примчить на хвилях 13 грудня.

6594 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: