«Хижі пташки» знайшли свою Мисливицю

4 листопада 2018,  02:19 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Скотта Пілігрима» Мері Елізабет Вінстед складе компанію Марго Роббі в супергеройському екшені «Хижі пташки».

У вересні повідомлялося, що на роль Мисливиці в екранізації коміксів DC «Хижі пташки» студія Warner Bros. розглядає кандидатури актрис Софії Бутелли, Мері Елізабет Вінстед, Крістін Міліоті та Маргарет Квеллі, і в результаті ця роль дісталася Вінстед.

В «Хижих пташках» вона зіграє лінчувальницю Хелену Бертінеллі, відому як Мисливиця, яка живе в Готемі. Хелена походить з гангстерської сім'ї Бертінеллі, і коли її батьки були вбиті, дівчинку відправили на Сицилію до тітки і дядька, де вона навчилася майстерно стріляти з лука і опанувала рукопашну боротьбу. Повернувшись в Готем, Хелена стала захисницею пригноблених.

Очолить нову главу всесвіту DCEU суперлиходійка Харлі Квінн, яка дебютувала на екрані у фільмі «Загін самогубців», де виступила в ролі антигероїні та допомогла врятувати світ. Її знову втілить Марго Роббі, яка з тих пір була номінована на премію «Оскар» за байопік «Я, Тоня».

Режисером «Хижих пташок», які об'єднають героїнь Харлі Квінн, Мисливицю, Чорну канарку та Рене Монтойю у боротьбі зі злочинним босом, є Кеті Янь.

Вінстед стала всесвітньо відомою після ролей у фільмах «Доказ смерті» і «Скотт Пілігрим проти всіх» та у франшизі «Міцний горішок», де вона зіграла дочку Брюса Вілліса. Ви також могли її бачити в драматичному горорі «Вулиця Монстро, 10» і хітовому серіалі «Фарго».

Попередня дата прем'єри супергеройського фільму «Хижі пташки» призначена на 6 лютого 2020 року.

4516 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: