Том Голланд підірвав Інтернет фотографією в смокінгу

17 серпня 2018,  22:18 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Людини-павука» Том Голланд проміняв червоно-синій костюм супергероя на класичний чорний смокінг, в якому він нагадує молодого Джеймса Бонда.

«Мене звати мене Голланд. Том Голланд.»

У середу, 15 серпня, виконавець ролі Людини-павука в фільмах Marvel опублікував в Instagram чорно-біле селфі в смокінгу з метеликом, яке він зробив в дзеркалі ванної кімнати.

У підписі Голланд обмежився трьома емоджі з вибухаючими конфеті, але до якого свята чи події він так вбрався, залишається загадкою.

На фото актор позначив стиліста Лоу Роуча, який також працює з колегою Голланда по франшизі «Людина-павук» Зендеєю, і перукаря Крістін Неллі.

Пост отримав сердечка від Роберта Дауні мол. і Райана Рейнольдса і в цілому набрав 3,2 мільйони лайків.

Шанувальники позитивно оцінили такий урочистий образ актора і активно почали порівнювати Голланда з агентом 007 у коментарях. У числі цих шанувальників, які бачать зірку «Людини-павука» в ролі Бонда, опинився актор Джош Гад, відомий завдяки діснеївській казці «Красуня і чудовисько».

Як думаєте, з Голланда вийде Джеймс Бонд років через 10-15? Пишіть в коментарях.

Зараз актор зайнятий зйомками свого другого супергеройського сольника «Людина-павук: Далеко від дому», який вийде влітку 2019 року.

11680 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: