Дивимося кумедну реакцію Кейт Вінслет на свій старий музичний кліп

6 листопада 2017,  12:12 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Ведучий BBC Radio 1 вирішив помучити Кейт Вінслет, показавши їй її старий музичний кліп на пісню «What If».

Зірка майбутньої пригодницької драми «Гора між нами» розповіла, що коли озвучувала мультфільм «Різдвяна казка» у 2001 році, продюсери вирішили дати її героїні пісню, і Вінслет погодилася. У неї добре вийшло, тому «What If» випустили в якості синглу, і він зумів дістатися, на превеликий подив актриси, до 6-го місця в британських чартах. Але її умовою при виході синглу було, що весь прибуток від пісні піде на дитячу благодійність.

Вінслет боялася, що ведучий включить цей кліп... і він це зробив. Ви просто повинні побачити її милу й незручну реакцію на себе співаючу. Вона тут же почала повторювати: «О Боже, вимкніть це!»

42-річна актриса зізнається:

Дивитися на себе на екрані — це одна з найгірших речей для мене. А дивитися на себе співаючою... це точно на чолі цього списку.

Тепер ця пісня разом з піснею Селін Діон «My Heart Will Go On» постійно переслідує Вінслет, куди б вона не пішла:

Деколи я йду в ресторан, і в ресторані думають: «Звичайно, їй сподобається, якщо ми включимо». Або цю пісню, або ту з «Титаніка».

А ви знали, що зірка «Титаніка» вміє співати?

В кінці цього цікавого інтерв'ю актриса зіграла в гру, де потрібно відповідати неправильно, але в тему на різні питання. Їй вдалося дати 17 відповідей за 60 секунд, що є гарним результатом.

Побачити Вінслет разом з Ідрисом Ельбою «Горі між нами» буде можливо з 30 листопада.

1291 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: