Перший погляд на Кейт Вінслет у серіалі «Палац»

5 лютого 2023,  09:46 | Новини серіалів

Лауреатка премії «Оскар» Кейт Вінслет виконає головну роль у новому міні-серіалі «Палац» від каналу HBO, що подарував нам такі хіти останнього півріччя, як «Дім дракона» та «Останні з нас».

Драматичний міні-серіал «Палац» («The Palace»), зйомки якого зараз проходять в Австрії, після чого вони продовжаться у Великій Британії, розповість історію одного року в стінах палацу сучасної європейської монархії, коли вона переживає тяжкі часи.

Деталі про серіал та його персонажів поки тримаються в таємниці, але перший кадр показує героїню Вінслет у синьому костюмі (чи сукні), яка сидить за столом у палаці на фоні стягів. Можливо, вона зіграє когось з членів королівської родини (чи саму королеву неназваної країни).

У 2021 році Вінслет виконала головну роль в детективному міні-серіалі «Мейр з Істтауна», який також виходив на каналі HBO. Цей серіал приніс їй престижні премії «Золотий глобус» та «Еммі», тож вона досить швидко погодилася на новий телепроєкт.

Зараз Вінслет можна побачити у кінотеатрах у ролі Ронал у хітовому блокбастері Джеймса Кемерона «Аватар: Шлях води», а 9 лютого в прокат вийде нова відреставрована версія стрічки «Титанік» на честь її 25-річчя.

968 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: