Новий погляд на «Захисників»

20 травня 2017,  00:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Четвірка супергероїв зібралася разом на новому кадрі серіалу «Захисники».

Перший повноцінний трейлер «Захисників», які зберуть разом чотирьох супергероїв Пекельної кухні в особі Зірвиголови, Джесіки Джонс, Люка Кейджа і Залізного кулака, показав фрагменти серйозної бійки з їх участю в якомусь офісному приміщенні, куди вони прибувають в ліфті, як показує дане фото, на якому вони брутально дивляться в кадр (вибач за жарт, Метт).

У своїх супергеройських образах в серіалі повернуться Чарлі Кокс, Крістен Ріттер, Майк Колтер і Фін Джонс.

В інтерв'ю для Empire на чиєму сайті і був представлений новий кадр, Колтер порівняв відносини Метта, Джесіки, Люка і Денні з відносинами героїв фільму «Похмілля у Вегасі», де є схожий момент, коли вони виходять з ліфта:

[Захисники] спершу не хочуть працювати разом. Ніхто не хоче ні з ким співпрацювати. До кінця серіалу, думаю, все буде як в «Парубочій вечірці у Вегасі»: «Я більше не хочу вас бачити!»

Головною лиходійкою 1 сезону стане Сігурні Вівер, перший погляд на яку ви знайдете тут. Супергероям доведеться в протистоянні з нею дуже непросто, і боротьба буде дуже реалістичною на відміну від епічних битв в марвелівських блокбастерах в дусі «Месників», як сказав раніше шоураннер серіалу Марко Рамірез:

Ми знали, що знадобиться щось величезне, щоб витягнути цих чотирьох персонажів з їх особистих світів, щоб вони працювали разом, але також досить маленьке, щоб залишалося відчуття, що це може існувати в цьому світі.

Також у серіалі зіграють Елоді Юнг, Розаріо Доусон, Скотт Гленн і Сімона Міссік, чиїх персонажів можна було побачити в трейлері.

Прем'єра 1 сезону «Захисників» відбудеться 18 серпня.

991 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: