Вийшов другий ТБ-ролик комедійного екшену «Мій шпигун» з Дейвом Батістою

12 червня 2020,  15:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У другому ТБ-ролику комедійного бойовика «Мій шпигун» актора Дейва Батісту, він же Дракс з «Вартових Галактики», шантажує 9-річна дівчинка, яка теж хоче стати крутим суперагентом, як він.

Новий фільм режисера Пітера СігалаГранд реванш», «Будь кмітливим») буде слідувати за пригодами бувалого агента ЦРУ Джей Джея, який повинен провести успішну місію, щоб не втратити роботу, та розумною 9-річною дівчинкою Софі, яка дізнається про те, хто такий Джей Джей, і шантажем вмовляє його навчити її бути шпигункою.

Батіста виконує роль Джей Джея, а роль Софі грає актриса Хлоя Коулмен з відомого серіалу «Велика маленька брехня».

У ТБ-ролику Софі знаходить секретну квартиру, де Джей Джей і його колега Боббі (Крістен Шаал) ведуть стеження за об'єктом, і знімає все на телефон. Джей Джей пропонує Боббі «вбити» непрохану гостю і «обставити все, як нещасний випадок».

Але Боббі відхиляє цей план і Джей Джей вирушає з Софі до її школи, де допомагає дівчинці провчити кількох забіяк, і між ними зав'язується справжня дружба.

На екрани українських кінотеатрів фільм «Мій шпигун», де також з'явиться зірка трилогії «Похмілля у Вегасі» Кен Жонг, вийде одразу після карантину, 2 липня.

1744 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: