Супергерой Шибайголова з'явиться в третьому фільмі про Людину-павука

10 грудня 2020,  21:45 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Ще одним несподіваним поповненням акторського складу супергеройського екшену «Людина-павук 3» став актор Чарлі Кокс, який повернеться на екрани в образі Шибайголови з однойменного серіалу від Netflix.

Третій сольний фільм про пригоди Пітера Паркера, найбільш юного супергероя в рядах Месників, продовжує дивувати своїм кастом. Вчора сайт Murphy's Multiverse повідомив, що в ньому з'явиться сліпий супергерой Шибайголова, але поки невідомо, чи буде це камео, чи більш вагома роль.

Це буде перший раз, коли супергерой з серіалів Netflix приєднається до всесвіту MCU на великому екрані, хоча нам неодноразово давали зрозуміти, що Захисники та Месники живуть в одному світі.

Разом із Шибайголовою в супергеройську команду Захисники, яка отримала свій окремий міні-серіал в 2017 році, також увійшли Джессіка Джонс (Крістен Ріттер), Люк Кейдж (Майк Колтер) та Залізний кулак (Фінн Джонс), але про їхню участь в майбутніх блокбастерах від Marvel Studios поки немає ніякої інформації.

Також в новому екшені Тома Голланда з'являться суперлиходії Електро у втіленні Джеймі Фокса з фільму «Нова Людина-павук: Висока напруга» (2014 року) та Доктор Восьминіг у втіленні Альфреда Моліни з екшену «Людина-павук 2» (2004).

На їхньому фоні повернення Бенедикта Камбербетча в образі верховного мага Доктора Стренджа вже не виглядає таким дивовижним, як здавалося раніше. Хто знає, кого ще Sony Pictures покликали у свій новий супергеройський фільм про Людину-павука, прем'єра якого очікується 16 грудня 2021 року.

1791 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: