Новини про мультфільм (2019)

18 січня 2021,  21:20 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулий рік приніс нам усім чимало випробувань, після яких хочеться перезарядитися, посміятися, надихнутися й просто відправитися у казкову подорож в хорошій компанії. І з цим вам допоможе наша добірка найкращих мультфільмів 2020 року, які нагадають вам, що добро завжди перемагає зло, не дивлячись ні на що.

Читати далі...
9 квітня 2020,  01:33 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Мультфільми володіють даром відправляти нас у подорож до казкових світів та піднімати наш настрій. Вони вчать нас мріяти і збирають перед екранами цілі родини, радують дітей та розважають дорослих, нагадуючи про вічні цінності. Тому ми підготували для вас 20 найкращих мультфільмів минулого року, які напевно подарують вам казку навіть під час карантину.

Читати далі...
23 січня 2020,  02:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Десь в англійській глибинці розташовується ферма, де всім заправляє спритний бунтар баранчик Шон і його друзі-баранці, які люблять весело проводити час і ніколи не слухаються відповідального пса Бітцера. Одного разу в їхній хлів – і на їхні голови – звалюється нова пригода у вигляді маленької іншопланетянки, яка втратила свою літаючу тарілку і не може повернутися додому. Баранчик Шон відважно поспішає їй на допомогу, і так на світ з'являється мультфільм під назвою «Баранчик Шон: Фермагеддон».

Читати далі...
15 січня 2020,  23:05 | Новини фільмів

Тримайтеся, Ніл Армстронг і NASA, ваші рекорди будуть побиті! За тиждень до прем'єри сімейного мультфільму «Баранчик Шон: Фермагеддон» в мережі з'явився його новий дубльований трейлер, який відправляє нас у космос.

Британський мультфільм з елементами наукової фантастики «Баранчик Шон: Фермагеддон» буде сиквелом анімаційної комедії 2014 року і покаже, як найвідоміший баранчик в світі заводить дружбу з чарівною іншопланетянкою Лу-Ла, чий зореліт приземляється на його фермі. Шон та його друзі вирішують їй допомогти і відправляються в нову захоплюючу пригоду, в результаті якої вони опиняться далеко за межами рідного містечка (і рідної планети)

В український прокат анімація «Баранчик Шон: Фермагеддон» вийде наступного четверга, 23 січня. Її режисерами стали Вілл Бечер і Річард Фелан.

11 грудня 2019,  16:53 | Новини фільмів

Офіційний український трейлер комедійного мультфільму з елементами наукової фантастики «Баранчик Шон: Фермагеддон» підтверджує, що його прем'єра в кінотеатрах України відбудеться 23 січня.

Наш улюблений баранчик Шон повертається на великі екрани у сиквелі мультфільму 2014 року, і тепер на нього чекають космічні пригоди. Одного разу на фермі Шона зазнає аварії іншопланетний корабель з милою іншопланетянкою Лу-Ла. Корабель забирає урядова служба, і тепер Шону та його друзям-баранчикам доведеться захистити це миле і наївне іншопланетне створіння і знайти спосіб, як відправити її назад на рідну планету.

Режисерами мультфільму виступають Вілл Бечер та Річард Фелан.

17 листопада 2019,  01:02 | Новини фільмів

В офіційному трейлері пригодницького мультфільму «Баранчик Шон 2» головний герой знаходить нового друга, який потрапляє на його ферму... з іншої планети.

Мультфільм «Баранчик Шон 2», який повністю називається «Баранчик Шон: Фермагеддон», буде другою повнометражною пригодою знаменитого Баранчика Шона. У ньому на ферму прибуває НЛО, звідки виходить милий іншопланетянин. Щоб допомогти йому повернутися додому, Шон та його друзі відправляються в нову захоплюючу місію, адже літаючу тарілку прибульця вже встигла привласнити собі одна секретна організація.

Українська прем'єра анімації «Баранчик Шон 2», яку зняли Вілл Бечер і Річард Фелан, очікується 23 січня 2020 року. Чекаємо релізу дубльованого трейлера.

5 липня 2019,  00:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На нашу улюблену британську ферму прибуває милий прибулець в офіційному трейлері мультфільму для всіх віків «Баранчик Шон: Фермагеддон».

Нова повнометражна пригода Баранчика Шона покаже, як він і його друзі стикаються з іншопланетною проблемою на їхню ферму приземляється милий прибулець. Тепер баранчику потрібно придумати, як забрати у секретної урядової організації його літаючу тарілку і відправити прибульця назад у космос, де на нього чекають рідні.

У світовий прокат мультфільм Вілла Бечера та Річарда Фелана вийде восени. Його українська дата прем'єри все ще невідома.

17 грудня 2018,  17:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшли нові трейлери науково-фантастичних картин «Ґодзілла: Король монстрів» і «Аліта: Бойовий ангел», супергеройського трилера «Скло», 3 сезону антології «Справжній детектив» і новорічного спецвипуску серіалу «Доктор Хто».

Читати далі...
13 грудня 2018,  02:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Знаменита британська студія анімації Aardman представила тизер-трейлер свого нового мультфільму «Баранчик Шон: Фермагеддон».

У продовженні повнометражної пригоди «Баранчик Шон» головний герой та його друзі зіткнуться з іншопланетною загрозою для своєї ферми. Трейлер показує, як на полі нишпорить вночі щось дивне, а потім вікна в будинку фермера осяває яскраве світло. Озброївшись лопатою, фермер хоробро йде на розвідку, і в полі на нього чекає справжній сюрприз.

У світовий прокат мультфільм «Баранчик Шон: Фермагеддон» вийде у травні 2019 року. З нетерпінням чекаємо оголошення дати його української прем'єри.