Новини про фільм

26 лютого 2019,  17:29 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка франшизи «Дедпул» Раян Рейнольдс вирішив влаштувати благодійний збір коштів для хворих дітей, в рамках якого можна виграти одну з катан його антигероя.

Читати далі...
31 травня 2018,  18:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Після чергового зневажливого жарту про «Зеленого ліхтаря» компанія Warner Bros. потребувала, щоб Райан Рейнольдс склав свої повноваження у якості їхнього супергероя.

Читати далі...
5 травня 2018,  20:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапив 30-секундний фрагмент фантастичного екшену «Дедпул 2», де трійця мутантів бере участь у веселій погоні.

Дедпул (Райан Рейнольдс) і Доміно (Зазі Бітц) намагаються наздогнати й зупинити безжального Кабеля (Джош Бролін), який прибув з майбутнього, щоб вбити юного мутанта Расселла (Джуліан Деннісон). Доміно застрибує в броньовану фуру на ходу, і Вейд, їдучи за нею на червоному скутері, радить мутантці скористатися «усіма її вигаданими силами», тобто вдачею, щоб зупинити Кабеля. По ходу справи Дедпул коментує місцезнаходження Кабеля двозначними фразами, як, наприклад, «він на тобі», «він заходить ззаду» і «він всередині». А в кінці балакучого найманця збиває таксі, і йому майже вдається застрибнути в фуру.

Дивіться новий ТБ-ролик «Дедпула 2», що представляє Доміно і показує, як проходив її кастинг в Силу Ікс. У кіно з 17 травня.

4 травня 2018,  22:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ТБ-ролик антигеройського екшену «Дедпул 2» присвячений мутантці Доміно у втіленні зірки серіалу «Атланта» Зазі Бітц.

Доміно приходить на кастинг супергеройської команди Сила Ікс, який проводять Дедпул (Райан Рейнольдс) та Тхір (ТіДжей Міллер), і повідомляє, що її суперсилою є те, що їй завжди усміхається вдача. Дедпул каже, що це не справжня суперсила, але після відео показує, як саме вдача допомагає дічині уникнути падаючої машини, спритно застрибнути в вантажну машину на повному ходу й надерти зад Кабелю (Джош Бролін). А в кінці, завдяки удачі, звичайно ж, її беруть в Силу Ікс.

Разом з Дедпулом і Кабелем Доміно також з'явиться в окремому супергеройському екшені «Сила Ікс», у якого поки немає дати виходу.

Дивіться, як Дедпул танцює на підборах в новому кліпі Селін Діон. У кіно сиквел пригод балакучого мутанта виходить 17 травня.

19 квітня 2018,  20:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія 20th Century Fox поділилася сміховинним фінальним трейлером фантастичного екшену «Дедпул 2», який повністю складається з нових моментів.

З майбутнього прибуває «похмурий ніби з кіновсесвіту DC» мутант Кабель (Джош Бролін), який полює на дитину-пірокінетіка (Джуліан Деннісон), й Дедпул (Райан Рейнольдс) вирішує врятувати хлопця будь-якою ціною. Для цього він влаштовує супергеройський кастинг і засновує команду Сила Ікс, куди увійдуть Надзвукова боєголовка (Бріанна Хілдебранд), Колос (Стефан Капічіч), Доміно (Зазі Бітц), Допіндер (Каран Соні), Бедлам (Террі Крюс), дівчина з фіолетовим волоссям (Сіора Куцуна), Шаттерстар (Льюїс Тан) і просто Пітер.

Ви готові до цього божевілля? В кінотеатри «Дедпул 2» від «студії, яка вбила Росомаху», прибуде 17 травня.

16 квітня 2018,  15:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося три нових промо-ролика антигеройского екшену «Дедпул 2», які присвячені популярному серіалу про зомбі «Ходячі мерці».

Читати далі...
29 березня 2018,  18:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Итальянский постер фантастического экшена «Дэдпул 2» показывает главного антигероя в компании мутантов Домино и Кабеля.

Читати далі...
26 березня 2018,  00:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося свіжий трейлер антигеройского екшену «Дедпул 2» з Райаном Рейнольдсом у головній ролі, а також нові українські трейлери мультфільму «Монстри на канікулах 3», комедії «Ти квач!» і продовження популярної франшизи «Таксі 5».

Читати далі...
22 березня 2018,  15:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кілька хвилин тому вийшов другий офіційний трейлер антигеройського екшену «Дедпул 2» від студії 20th Century Fox, яка подарувала вам фільми «27 весіль» і «Диявол носить Prada».

Трейлер нарешті пояснює, що буде відбуватися в сиквелі пригод найманця-Вейда-Вілсона-який став-невразливим-мутантом-Дедпулом, якого грає Райан Рейнольдс. З майбутнього прибуває брутальний мутант Кабель (Джош Бролін), який полює на небезпечну дитину з суперздібностями (Джуліан Деннісон). Щоб захистити дитя, Дедпул збирає разом команду запеклих супергероїв, яка називається Сила Ікс, чий сольний фільм вийде через пару років. Також у відео з'являються чарівна Ванесса (Морена Баккарін) і кумедний Допіндер (Каран Соні).

Поки чекаємо на дубльовану версію нового трейлера, переглядаємо офіційний український трейлер «Дедпул 2». У кіно з 17 травня.

5 липня 2017,  16:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шесть кинокартин от 20th Century Fox и Marvel получили даты выхода. Окажется ли среди них «Дэдпул 3» и фильм об Икс-23?

Читати далі...