Детальний погляд на Зазі Бітц в образі Доміно в «Дедпулі 2»

6 серпня 2017,  12:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У «Дедпулі 2» допомагати балакучому антигерою буде супергероїня Доміно.

Менш ніж через тиждень після того, як Райан Рейнольдс поділився першою промо-фотографією Зазі Бітц в образі Доміно, на якому вона лежала на килимку з Дедпула, актриса опублікувала в Instagram портрет своєї супергероїні з енергійним вигуком:

ДоміДАААА #Domino

Ще одним знімком (праворуч), який дозволяє краще розглянути грим і костюм Доміно, поділився акаунт Super Bro Movies.

У коміксах у Доміно біла шкіра і чорна пляма навколо лівого ока, що є частиною її мутації, але оскільки у фільмі її втілює темношкіра актриса, то її пляма буде білою, і на фото вона виглядає дуже реалістично, нагадуючи вітіліго (шкірне захворювання, яким страждав Майкл Джексон). Також у неї гетерохромія — ліве око супергероїні значно світліше за праве.

Доміно має здатність маніпулювати ймовірністю, змушуючи відбуватися неправдоподібним речам, приносячи таким чином собі неймовірну вдачу в своїх починаннях; вміє майстерно поводитися з різною зброєю і знає різні бойові мистецтва. Також супергероїня є частиною Сили Ікс, так що схоже стане постійним членом франшизи про Дедпулі.

Разом з Рейнольдсом і Бітц у фільмі зіграють Джош Бролін, Морена Баккарін, ТіДжей Міллер, Бріанна Хілдебранд, Стефан Капічіч і Джек Кесі.

Сіквелом керує режисер Девід Литч, що зняв «Джона Уіка» і «Атомну блондинку».

Українська прем'єра «Дедпула 2» відбудеться 31 травня 2018 року.

8487 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: