Новини фільмів про (2015)

23 січня 2016,  15:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На этой неделе в украинских кинотеатрах вышла кинокартина Тома Хупера «Девушка из Дании». Давайте заглянем за кулисы создания этой костюмированной драмы.

Читати далі...
30 грудня 2015,  22:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В этом году было просмотрено немало фильмов, вышедших на украинские экраны, как в широкий прокат, так и в рамках разнообразных фестивалей. И перед наступлением Нового года пришло время подбить итоги и определить, какие фильмы и актеры успели за эти месяцы поразить в самое сердце. Итак, представляем наш список 25 лучших кинофильмов 2015 года.

Читати далі...
30 липня 2015,  14:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стала известна официальная программа 72-го Венецианского кинофестиваля, в которую вошли новые фильмы Тома Хупера, Мартина Скорсезе, Кэри Фукунаги и актерские работы Эдди Редмэйна, Жюльет Бинош, Тильды Суинтон, Рэйфа Файнса, Идриса Эльбы, Майкла Китона, Рэйчел МакАдамс и многих других.

В Венеции в этом году будут представлено сразу два фильма от украинских режиссеров: «Молитва за Украину» Евгения Афинеевского и «Событие» Сергея Лозницы. Оба фильма документальные и будут показаны Вне конкурса.

Открывать Венецианский кинофестиваль будет «Эверест» Бальтасара Кормакура, где Джейсон Кларк вместе с Джейком Джилленхолом и Джошем Бролином отправляется в экспедицию на самую высокую и опасную гору мира, а Кира Найтли ждет его возвращения домой.

Читати далі...
2 березня 2015,  14:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явилася перша фотографія з біографічної драми «Дівчина з Данії», що покаже, як буде виглядати Едді Редмейн в образі художника-трансексуала Ейнара Вегенера.

«Дівчина з Данії» натхненна справжньою історією датських художників Ейнара Вегенера, відомого також як Лілі Ельбі, і його дружини Герди і стане зворушливим портретом їх сімейного життя, яке стикається з серйозною дилемою, коли чоловік вирішує кардинально змінитися. Художник став одним з перших, хто пережив операцію по зміні статі.

Історію Вегенера на великий екран переносить режисер Том Хупер, отримав кілька років тому «Оскар» за «Король говорить» і зняв «Знедолених», які отримали три номінації. Плюс, взявши до уваги характер історії та величезну роботу, яку належить виконати Редмейну, щоб повністю перевтілитися в цього художника, цілком логічно припустити, що «Датська дівчина» теж зможе претендувати на нагороди Американської кіноакадемії.

До того ж, тиждень тому Редмейн як раз отримав свій перший «Оскар» за втілення Стівена Хокінга «Стівені Хокингу. Теорія всього», а, наприклад, в минулому році за роль трансвестита Рейон в «Далласскому клубі покупців» золоту статуетку отримав Джаред Лєто.

Для переконливого перевтілення в Лілі Ельбе актор працював з Олександрою Рейнолдс, яка вже допомагала йому правильно поставити рухи в «Теорії всього». Він трохи розповів про свою незвичну роль:

Ми дивимося на все з жіночої точки зору. Думаю, це сама чуттєва роль, яку я коли-небудь грав.

До речі, це вже другий раз, коли Хупер працює з Редмэйном. Актор зіграв у «Знедолених» роль Маріуса.

Компанію Редмэйну у фільмі складуть Алісія Вікандер, яка зіграє дружину Герду, і Ембер Херд.

Зйомки фільму стартували днями в Лондоні. Вихід «Дівчини з Данії» відбудеться в 2016 році.