Оновлення (2013)

15 березня 2014,  02:35 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

13 березня прем'єра фільму «Далласскій клуб покупців» у столичному кінотеатрі «Київ» пройшла за участю Джареда Лето - виконавця однієї з головних ролей і володаря премії Оскар-2014.

Джаред підкреслив, що візит в Україну став для нього «особливою подорожжю»:

Ми приїхали сюди, коли дуже багато людей відмовляються приїжджати. Мені не було страшно. Я розумію, чому хтось міг боятися, але для мене це була в першу чергу можливість - послухати, навчитися чомусь новому, розділити той складний час, через який проходить ця чудова країна.

Літо залишив шанувальникам автограф на плакаті «Даллласского клубу покупців» у холі кінотеатру «Київ» і пообіцяв наступного разу приїхати в Україну з Оскаром, щоб усі бажаючі змогли потримати в руках золоту статуетку.

Нагадаємо, що картина «Далласскій клуб покупців» також стала лауреатом премії Оскар за кращу чоловічу роль (Метью Макконахі) і Кращий грим. Фільм стартував в українському прокаті 13 березня.

10 березня 2014,  19:05 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

«Далласскій клуб покупців» - заснована на реальних подіях історія американського родео-ковбоя Рона Вудрофом (Макконахі), який, незважаючи на страшний діагноз СНІД, поставлений йому в середині 1980-х рр.., Знаходить сили і спосіб вижити. Роль його друга по нещастю, життєрадісної транссексуалки Рейон, зіграв актор і рок-музикант Джаред Лето.

«Далласскій клуб покупців» є лауреатом більш ніж сорока престижних кінонагород, серед яких, крім Оскара, - дві премії асоціації голлівудських кінокритиків «Золотий глобус» (Макконахі, Лето). Фільм уже зібрав близько 30 млн. доларів в міжнародному прокаті при бюджеті в $ 5 млн.

У кінотеатрах України з 13 березня.

31 жовтня 2013,  21:51 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Таким Джареда Лето ви ще не бачили!

Реальна історія Рона Вудруфа, техаського електрика, у якого в 1986 році виявили СНІД. Тоді лікарі відвели йому лише півроку, але він не захотів змиритися зі смертним вироком і зумів продовжити своє життя, беручи нетрадиційні ліки, а потім налагодив підпільний і прибутковий бізнес з продажу їх іншим хворим.

Чи буде в кінотеатрах України - поки невідомо, але ми будемо тримати вас в курсі.