Новини про фільм (1984)

20 березня 2020,  20:25 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Все ще не дотримуєтеся правил карантину? Тоді Арнольд Шварценеггер йде за вами. Прямо зі своєї ванної.

Читати далі...
27 вересня 2019,  19:42 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь дня народження своєї подруги і колеги по франшизі «Термінатор» Лінди Гемілтон Арнольд Шварценеггер поділився крутим знімком з їхньої молодості, де вони обидва демонструють свої біцепси.

Читати далі...
30 серпня 2019,  13:37 | Новини фільмів

Вчора на честь Дня Термінатора студія Paramount Pictures поділилася новим крутим трейлером науково-фантастичного бойовика «Термінатор: Фатум», який зняв режисер «Дедпула» Тім Міллер.

Сценарист і продюсер Джеймс Кемерон повертається з новою главою культової франшизи, яка стартувала у 1984 році. У другому трейлері Сара Коннор (Лінда Гемілтон) нагадує нам, що 29 серпня 1997 року повинен був відбутися Судний день, але вона його зупинила. Проте Skynet продовжує свою війну з людьми і посилає нового Термінатора (Гебріел Луна), щоб убити дівчину Дані Рамос (Наталія Рейес), від якої залежить майбутнє. Щоб захистити її, Сара і вдосконалена Грейс (Маккензі Девіс) звертаються по допомогу до нашого старого друга T-800 (Арнольд Шварценеггер).

Нові постери і кадри фільму «Термінатор: Фатум» ви знайдете в нашій галереї. В український прокат фільм Міллера прибуде 31 жовтня.

5 жовтня 2017,  03:15 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix продовжує інтригувати цікавими промо-роликами 2 сезону свого хітового фантастичного серіалу «Дуже дивні справи». Його події будуть відбуватися в 1984 році, і дане відео показує купу дуже дивних речей, які тоді трапилися: нова «Кока-Кола», бойкот СРСР Олімпійських ігор, озброєння супутників, плями на Сонці, а також «Термінатор», «Мисливці за привидами», «Сплеск» та «Гремліни». Таким чином нам натякають, що це все було не випадково, і що світ в той рік почав перетворюватися на Зворотну сторону.

Сподіваємося, що Майк, Вілл, Лукас, Дастін та Од зможуть цьому запобігти. Прем'єра нових серій «Дуже дивних справ» відбудеться 27 жовтня.

14 липня 2016,  19:14 | Цитати | Автор: Елена Стрельбицкая

У лютому цього року The Hollywood Reporter запитав у 1600 професіоналів зі світу кіно, які ж фрази з фільмів їх улюблені, і склав сотню кращих цитат їх фільмів усіх часів.

Читати далі...