Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Мартин ГладеMartin Glade

Мартин Гладе / Martin Glade
Родился Witzenhausen, Hesse, Germany
Рост: 185 см
50%
0
50%
0

Фильмография Мартина Глейда

Диагноз Бетти (2015) ... Jan Lohmann
Жозефина Клик (2014) ... Andreas
Пятая власть (2013) ... WikiLeaks Fan #2
Heldt (2013) ... Arthur Brenner
Блондинке не запрещается быть полицейским (2012) ... Mario
Alles Klara (2012) ... Klaus Strömmel
Reichsgründung/Die nervöse Großmacht (2012) ... Friedrich von Preußen
Wolfsfährte (2010) ... Paul Lindemann
Der Bulle und das Landei (2010) ... Frank Gallo
Бык и деревенщина (2010) ... Frank Gallo

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений Мартина Глейда. но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение Мартина Глейда

Написать комментарий...
Написать комментарий...