Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Тарик СалехTarik Saleh

50%
0
50%
0

Фильмография

Наёмник (2022) ... режиссер
Парк аттракционов (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Мир Дикого Запада (2016) ... режиссер
The Nile Hilton Incident (2016) ... режиссер, сценарист
Томми (2014) ... режиссер, продюсер (исполнительный продюсер)
Рэй Донован (2013) ... режиссер
Метропия (2009) ... режиссер, сценарист (и идея)
Видео с участием

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...