Оновлення, в яких згадується Лі Пейс

20 березня 2019,  14:52 | Оновлення

У мережі з'явився український трейлер байопіку режисера Ніка Хемма «Тачка на мільйон».

Фільм натхненний історією операції ФБР щодо легендарного американського автомобільного конструктора Джона ДеЛореана (Лі Пейс). Події відбуваються на початку 1980-х років в Каліфорнії. Картина описує стрімкий підйом ДеЛореана і його знаменитої компанії DeLorean Motor Company та скандал з наркотиками, який привів бізнесмена до краху.

Головні ролі у фільмі грають Джуді Грір та Лі Пейс. Дата виходу фільму «Тачка на мільйон» поки не відома, стежте за новинами на Kinofilms.ua.

21 вересня 2017,  16:20 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер науково-фантастичного екшену «Повстання» із зіркою «Хоббіта» і «Вартових Галактики» Лі Пейсом в головній ролі. Фільм розповість історію останнього бою людства проти вторгнення інопланетян. Пейс грає солдата армії США на ім'я Бо, який опиняється в зруйнованій війною африканської сільській місцевості, де зустрічає французького волонтера Надію (Береніс Марло), з якою об'єднується, щоб вижити.

Світова прем'єра кінокартини відбулася в липні. У Нідерландах «Повстання» вийшло відразу в інтернеті, а в США — в обмежений прокат, так що навряд чи воно дістанеться до українських кінотеатрів.

4 вересня 2017,  17:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Marvel поділилися класною вирізаною сценою з супергеройського екшену «Вартові Галактики 2». У ній Его (Курт Рассел) показує Пітеру (Кріс Претт), Гаморі (Зої Салдана) і Дракса (Дейв Батіста) свою версію монумента на честь їх битви з Ронаном (Лі Пейс) на Ксандарі, яка відбулася у фіналі першого фільму і зробила їх Вартовими Галактики. Але цей пам'ятник подобається далеко не всім.

Невдалі дублі «Вартових Галактики 2» дивіться тут. Фільм Джеймса Ганна вже вийшов на Blu-ray.

30 березня 2017,  21:15 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер «Світу Юрського періоду» Колін Треворроу зняв драму «Книга Генрі», яка розповість про матір-одиначку та її двох синів, один з яких є генієм. Їх зіграють Наомі Воттс, Джейкоб Трембле і Джейден Ліберер.

У світовий прокат кінокартина, де також можна буде побачити Лі Пейся, Сару Сілверман та Діна Норріса, вийде 16 червня.