Новини, в яких згадується Раджа Госнелл

18 квітня 2013,  20:25 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Поп-діва Брітні Спірс випустить пісню для довгоочікуваної анімації від Columbia Pictures/Sony Pictures Смурфики 2. Композицію «Ooh La La» запишуть на студії Kemosabe / RCA Records. «Ooh La La» звучатиме в фінальних титрах стрічки. Автори пісні Лукаш Готвальд (доктор Люк), Джошуа Коулмен (Аммо), Генрі Вальтер (Серкат), Бонні МакКі, Джейкоб Кешер Хідлін (Джей Кеш), Лола Бланк та Франциска Холл. Продюсери Доктор Люк, Аммо та Серкат для Prescription Songs. СМУРФИКИ 2 є другою частиною популярного фільму, що являє собою поєднання анімації та ігрової стрічки, чий бокс-офіс в прокаті 2011 року сягнув більше $560 мільйонів. Комедія Смурфики 2 запланована до прокату 1 серпня 2013 року.

Брітні Спірс говорить:

«В дитинстві я обожнювала Смурфиків, а тепер мої хлопці найбільші фани Смурфиків, яких я знаю! Я хотіла здивувати їх і написала пісню до фільму. Я знаю, вони скажуть, що вона просто смурфастична!»

Ліа Воллак, президент Worldwide Music для Sony Pictures, додає:

«Ми неймовірно раді, що Брітні долучилася до проекту Смурфиків. Вона фантастична співачка, а її діти фани Смурфиків, тому це співпраця, що приємна для всіх сторін».

Раджа Госнелл, режисер Смурфиків 2, додає:

«Я дуже радий, що Брітні приєднується до нашої смурфастої пригоди. «Ooh La La» - ідеальна пісня для Смурф-паті, і прекрасний подарунок, який отримають глядачі всього світу разом із Смурфиками 2».